סדנת מאכלי פסח בחינאוי בוצ'ר שופ

בשר

ארוחת החג עולה שלב
בסדנת פסח של חינאוי בוצ'ר שופ

 

למהירי החלטה – ביום שני 19.3.12 תתקיים ב"חינאוי בוצ'ר שופ" בהרצליה סדנת מאכלים מיוחדים לפסח ויינות משובחים. הסדנה בת 4 שעות תתקיים בין 22:00-18:00. השף רונן חואן רזניק ינחה את הסדנה עם תפריט מעדני בשר ודגים שישאיר את האורחים שלכם בחג פעורי פה  ויקצור מחמאות:

מנות ראשונות:
קרפצ'יו פילה עגל
סביצ'ה דג ים
סלט ירוק עם אנשובי וצלפים בבלסמי ותפוזים

מרק פרגיות בחלב קוקוס וחמאת בוטנים

מנות עיקריות:
שוק טלה במילוי אורז, עשבי תיבול ופירות יבשים
סטייק רוסטביף סינטה 250 גרם
תוספת פילה תפ"א בפפריקה ובצל קצוץ

קינוח:
שייק פירות על קרם שוקולד

 

כמו בכל סדרת הסדנאות "בשרים, יין וחברים" בחינאוי, גם סדנה זו תלווה לכל אורכה ביינות איכותיים ובהדרכה על התאמת היינות למאכלי החג.

הרשמה לסדנה בטלפון 03-7584040. מספר המקומות בסדנה מוגבל ל-20 משתתפים בלבד. קיום הסדנה מותנה במינימום 15 משתתפים. מחיר הסדנה 240 ₪ ליחיד, 450 לזוג. פרטים נוספים יעודכנו בדף החברים של חינאוי  בפייסבוק ובאתר: http://www.hinnawi.org.il

לקראת החג מוצעים ב"חינאוי בוצ'ר שופ" מגוון יינות, מארזי שי ובשרים טריים לשולחן החג במבחירי מבצע. ניתן להזמין גם בשרים מתובלים ומוכנים לבישול, כגון: שוק טלה או סינטה טלה בכמה סגנונות תיבול. בעת הקנייה ניתן לקבל מקצבי הרשת הנחיות וטיפים לבישול.
 

סניפי חינאוי בוצ'ר שופ
הרצליה פיתוח – החושלים 6. טל' 09-8822660

ת"א – קרליבך 25. טל' 03-6240458

יפו – קדם 58. טל' 03-6822074

ולסיום – מתכון של השף רונן חואן רזניק למרק מבית אמא:

מרק גולש וניוקרלי הונגרי
 

חומרים:
(כמות לארבע מנות)
700 גרם כתף מס' 5 חתוכה לקוביות של 1X1 ס"מ
1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
1 גזע סלרי פרוס דק
1 גזר מגורד דק
1 כף קמח
4 כפות פפריקה מתוקה
קורט פפריקה חריפה
1 כפית מלח שולחן
1 כפית שמן תירס לבישול
8 כוסות מים
לניוקרלי
¼ ק"ג קמח (אפשר גם קמח מצה)
חלבון מביצה אחת
1 כפית מלח
 

הכנה:
מחממים סיר עם מים ומעט שמן. בסיר שני מחממים טיפונת שמן תירס, ומוסיפים את הבצל. מקמחים את קוביות הבשר. כאשר הבצל הופך בלונדיני זהוב מוסיפים את הסלרי, הגזר והבשר. מערבבים כ-4-3 דקות, מוסיפים את התבלינים היבשים ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש בינונית ומכסים טוב.
להכנת הניוקרלי
מערבבים את הקמח, הביצה והמלח. מוסיפים בהדרגה מעט מים בכל פעם, ולשים עד להיווצרות מסה דלילה. כאשר הסיר עם המים והשמן רותח מטפטפים נטיפי מסת בצק לתוך המים, מחכים שיצופו כולם ואז עוד 2-1 דקות ומסננים.

 

מוסיפים את הניוקרלי למרק כ-10 דקות לפני הסיום. המרק מוכן כאשר הבשר רך (זמן ההכנה משתנה בהתאם לכמויות)בשר

 

(באדיבות מילת מפתח)