סדנת חורף צרפתי במסגרת סדנאות בשרים, יין וחברים בחינאוי בוצ'ר שופ

סדנת חורף צרפתי

סדנאות בשרים, יין וחברים
בחינאוי בוצ'ר שופ

 

שילוב של רשת קצביות ותיקה ומשובחת, שף הונגרי-ארגנטינאי ויינות איכותיים יכול ליצור חגיגה קולינארית מופלאה, וכשכל אחד מהצדדים תורם מהידע המקצועי שלו וממיטב תוצריו לחובבי הבישול – זו הזדמנות פז ללמידה והנאה. רשת "חינאוי בוצ'ר שופ" בשיתוף עם השף רונן חואן רזניק החלה לקיים סדרת סדנאות שכותרתה "בשרים, יין וחברים".

הסדנה הראשונה הייתה סדנת פיילוט שהתקיימה בדלתיים סגורות למועדון החברים של חינאוי בלבד. במסגרתה נתבקשו החברים למלא חוות דעת על חוויות שונות מהסדנה ולקבוע האם היו מעוניינים בסדרה כזו של סדנאות. בין התגובות נכתב: "חומרי הגלם, הבשרים והיין היו מעולים", "השף היה נדיב ונחמד, רהוט ולימד מתוך אהבה, היה כיף גדול", "המאכלים היו מאוד טעימים, אשמח להשתתף בעתיד". פה אחד קבעו המשתתפים כי סדרת סדנאות בחינאוי תהייה מבורכת.

הסדנה הקרובה – סדנת חורף צרפתי – פתוחה להרשמה לקהל הרחב. הסדנה תתקיים בסניף הרצליה ביום שני 5.3.2012 בשעה 19:30.

שף רונן חואן רזניק, שצבר עשרות שנות בישול במלונות כגון אחוזת יערות הכרמל, רשת ישרוטל וחברות קייטרינג ינחה את הסדנה. על בחירת הבשרים לתבשילים השונים וחיתוך הבשר יסביר נג'יב חינאוי ועל היינות ינצח אשר חסון היינן של חברת "איסלה וויין". בסדנה ילמדו המשתתפים באופן מעשי מתכונים מן המטבח הצרפתי, ילגמו יינות צרפתיים ויקבלו הסברים והנחיות לשילוב היינות עם המאכלים שבסדנה.

 

סדנת חורף צרפתי

תפריט הסדנה:
 

מנות פתיחה
קרפצ'יו

פלטת גבינות

מרק בצל עם פרמז'ן

יין פיקפול דה פינה 2010

 

מנות עיקריות:
סטייק אנטריקוט 250 גרם ברוטב שמנת מפולפלת וציר בקר ולצידו וסלט צרפתי בוויניגרט חרדל

פוט-או-פה – מיקס בשרים, נקניקיות ועצמות עם ירקות שורש ועשבים ארומטיים בליווי תפ"א

שאטו פלוז'רג 2008 

שאטו להגרזטה 2004

 

קינוח
קרפ סוזט

גוורצטרמינר קלאסיק פול בלאנק 2009

למי שרוצה ליהנות מטיפים מקצועיים לבישול באופן שוטף – כדי לשפר את שירות הלקוחות של הרשת, החל מחודש מרץ יצטרף השף חואן רזניק לסניף הרצליה בימי חמישי בשעות 19:00-12:00 ושישי בשעות 15:00-10:00 בכדי לתת ערך מוסף לכל חובבי הבשרים, להעניק מידע מקצועי וטיפים לבישול ולשפר את חוויית הקנייה.
 

חינאוי בוצ'ר שופ סניף הרצליה פיתוח – החושלים 6 (ליד מסעדת שגב). הרשמה החל מיום ב' 27.2 בטלפון: 03-7584040 מספר המקומות בסדנה מוגבל ל-20 משתתפים בלבד. עלות הסדנה 240 ₪. פרטים נוספים על סדנה זו ועל הסדנה הבאה אחריה (סדנת מיוחדת לתבשילי פסח) יעודכנו בדף החברים של חינאוי  בפייסבוק ובאתר: http://www.hinnawi.org.il

(באדיבות מילת מפתח)