"פסטיבל על האש" של רשת יינות ביתן יוצא לדרך

פסטיבל על האש" של רשת יינות ביתן יוצא לדרך

בתאריכים  27.7 – 21.7 ברחבי הארץ

 

רשת יינות ביתן ידועה במחלקת הבשר המשובחת שנותנת דגש ארצי על נתחי בשר ומיוחדים, במחירים חסרי תקדים  יוצאת ל"פסטיבל על האש" שיתקיים בין התאריכים 27.7 -27.1 בסניפים ברחבי הארץ. במסגרת הפסטיבל יציעו ברשת מגוון הנחות על סוגי בשר לצד מוצרים נלווים ומשלימים כגון צ'יפס, סלטים שונים, בירות, חמוצים ועוד.

 

ההצעות המשתלמות במסגרת הפסטיבל כוללות: רבע  כבש טרי  69.99 ₪ לקילו, שיפודי אנטרקוט מצונן 69.99 ₪, סינטה מיושן 59.99 ש"ח, סטייק אנטרקוט מיושן 59.99 ₪, כבד בקר קפוא 24.99 ₪, סטייק פרגית טרי 49.99 ₪, קבב / המבורגר בסט מייסטר 800 גר 19.99 ₪, קבב/ המבוגר טיבון ויל 11.99 ₪, חומוס / חומוס טחינה של צבר 400 גר' 5.99 ₪, צ'יפס פרי הגליל 1.5 ק"ג 12.99 ₪, שישית בירת גולדסטאר 29.99 ₪, שניצל עוף טרי ארוז 26.99 ₪, כנפיים עוף טרי ארוז 9.99 ₪, קבב/המבוגר טחון בקר 14.99 ₪ (500 גר'), סטייק אנטריקוט קפוא 800 גר' 29.99 ₪, נקניקיות עוף ירושלים 400 גר' 4.99 ₪ ועוד בכפוף לתקנון המבצעים.

בשר

במחלקת הבשר של "רשת יינות ביתן" ניתן למצוא עשרות סוגי בשר בקר טרי ועוף בכשרות גבוהה עם נתחי בשר טריים ומיוחדים  במחירים חסרי תקדים (חלקים אחוריים ,חלקים קדמיים וכבש טרי). בנוסף, הרשת  אינה מתבססת על מבצעים נוסח הוזלות חד פעמיות או הוזלת מוצר בשקלים בודדים, אלא בתמחור המתמקד בבסיס סל הקניה המהותי והמרכזי של הצרכנים.

מאז המיזוג בין "יינות ביתן" לרשת "מחסני כמעט חינם" הפכה רשת "יינות ביתן" הפכה לרשת הקמעונאית השלישית בגודלה אשר מונה כ – 63 סניפים סה"כ.

 

 
ההתרחבות הגדילה  את החשיפה של יינות ביתן ברחבי הארץ, באזורים חדשים דוגמת צפון הארץ: טבעון, כרמיאל, נהריה, קרית ביאליק, קרית אתא, טירת הכרמל, טבריה, מגדלה עמק, נצרת עילית, אור עקיבא, עפולה ועתלית. סניפים רבים עברו שדרוג ושיפור של תנאי השירות, בניית מחלקות חדשות, פתיחת מתחמי אוכל, שיפור והגדלה של בתי המאפה, השקעה בניקיון הסניף ועוד

 

 

 

 

(באדיבות יפה אפרתי תקשורת)