בשרים משובחים ומתכונים לארוחת החג בחינאוי בוצ'ר שופ

את הקניידלעך, הגפילטע פיש והחריימה השאירו לסבתא לעשות.

חינאוי בוצ'ר שופ מדבר איתכם על ארוחת בשר רצינית לחג!

ערב ליל הסדר בפתח, כולם כבר מתחילים להיערך לאסטרטגיית האירוח, ואתם וודאי כבר יודעים מה צפוי להיות בתפריט החג – הקניידלעך במרק, קציצות הדג או החריימה.

אז מה נשתנה הלילה הזה? ובכן – אפשר לשנות! למשל, לשדרג את העיקריות למנות בשר איכותיות הרבה מעבר לאלה שאנו מורגלים להן, ולהפוך את ארוחת החג למסע גסטרונומי ראוי, שייזכר לאורך זמן.

ואם מדברים על ארוחה בשרית ראויה, כדאי מאוד לקנות את הבשר בקצביה מקצועית מתמחה. ברשת "חינאוי בוצ'ר שופ", בבעלותו של נג'יב חינאוי, דור שלישי לקצבים מיפו, מילת המפתח היא בשר. בביקור במקום ילווה אתכם לאורך הקנייה קצב שיתאים לכם את סוגי הבשרים, הכמויות והחיתוך הרצוי לארוחה שאתם מתכננים. הקצב יוכל גם להמליץ לכם מה כדאי לעשות עם כל נתח ואיך כדאי לתבל את המנה. את ההבדל אפשר לחוש לא רק בחוויית הקנייה, אלא גם בתוצאות בצלחת.

לרשותכם מבחר עצום של בשר טרי באיכות הגבוהה ביותר: שייטל לתבשילי קדירה, אוסובוקו עגל ואוסובוקו טלה עם עצמות מח, קרפצ'ו פילה, סינטה לרוסטביף, T-בון עגל חלב מסינטה, צלעות ארוכות עם עצם או שדרה של צלעות ללא עצמות, שוק טלה למילוי ועוד. בהזמנה מראש ניתן לבקש גם בשר מתובל ומוכן לבישול, למשל: רוסטביף בתיבול גרגרי חרדל דיז'ון, עלי דפנה, שיני שום, פלפל אנגלי, שמן זית ורוזמרין או שוק טלה ממולא אורז וצנוברים בתיבול מתוק של ערמונים וסילאן.

חלק גדול מהבשרים המוצעים ניתן להכין בקלות, וככל שהבשר טוב כך ניתן לקבל מעדן נדיר, חם, טעים ונוטף עסיסיות במינימום התערבות. לשימושכם שלושה מתכונים שידגימו זאת:

רוסטביף

בשר מתאים: כ- 2 ק"ג אנטריקוט או סינטה בטמפרטורת החדר.

למרינדה:

שמן זית או חמאה

חרדל דיז'ון

רוזמרין טרי

פלפל גרוס

מלח גס

ברנדי (אפשרות)

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר 300 מעלות

מניחים את הנתח בתבנית צלייה ומורחים אותו במרינדה

מכניסים את התבנית לתנור וצולים בחום גבוה 20-15 דקות לק"ג

מנמיכים לחום בינוני 200 וממשיכים לצלות עד דרגת העשייה הרצויה, בערך עוד 20 דקות.

מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח כ- 15 דקות.

פורסים את הנתח לפרוסות דקות, ויוצקים את הנוזלים שהצטברו בתחתית התבנית על הפרוסות.

קרפצ'ו פילה

בשר מתאים: 300 גרם פילה נקי

לתיבול:

1/4 כוס שמן זית משובח

חומץ בלסמי

מלח גס

פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות דקות (אפשרות)

גבינת פרמז'ן (אפשרות)

גרגרי פלפל ירוק גרוסים (ניתן להשיג ב"חינאווי בוצ'ר שופ")

עלי רוקט (אפשרות)

אופן ההכנה:

לבקש מהקצב לפרוס את הבשר לפרוסות דקות ככל האפשר לשטח את הבשר ולכסות בניילון נצמד.

מניחים על צלחת את הפרוסות, מתבלים ומגישים

מגרדים פרמז'ן מעל (מי שאוהב)

רול של שייטל ממולא במנגולד מאודה או תרד תורכי

מאדים את העלים בשום ובמעט שמן זית בכלי שיאפשר לעלים להיות פרוסים לחלוטין עד שהם מתרככים.

שמים את העלים בתוך פרוסות השייטל ומגלגלים לרול.

מורחים בעדינות טיפה שמן זית על הרול

מחממים מחבת – כשהיא מאד חמה, שמים את הרולים ל-2 דקות , צורבים ומוציאים

פורסים לחתיכות של 4 ס"מ (כמו סושי)

מסדרים על צלחת, מזליפים שמן זית, מלח גס, פלפל גרוס וחומץ בלסמי מצומצם (ניתן להשיג ב"חינאווי בוצ'ר שופ").

המתכונים באדיבות ענת אלשטיין, בעלת חברת Anatcooking, המעבירה שיעורי בישול פרטיים בבית הלקוח. טל' לפרטים: 054-4389222

הקונים בחג יקבלו במתנה כרטיס הצטרפות למועדון הלקוחות בשווי 50 ₪ המעניק 5% הנחה על כל הקניות בחנויות הרשת, כבר במעמד הקנייה הראשונה.

חינאוי בוצ'ר שופ

סניף הרצליה פיתוח – החושלים 6. טל' 09-8822660

סניף ת"א – קרליבך 25. טל' 03-6240458

סניף יפו – קדם 58. טל' 03-6822074

http://חינאווי.com/index.php

האתר חדש ומתעדכן בימים אלה.

(באדיבות מילת מפתח תקשורת שיווקית)